25.4.2018

Päivä 7

Iloinen Budha.


Aamupalaa hotellilta luvattu sämpylä mehua kahvia yms klo 05.30 kello tuli 6 kun ovet aukenivat ja kannettiin paahtoleipä paketti kehiin, kahvia alettiin keitteleen ym lähtö myöhästyi sovitusta reilu puoli tuntia, Incredible India taas.

Eikun tien päälle ja eteenpäin. Eilen huomautimme Juhan takapyörästä, mekaanikot unohtivat ja matkallahan se sitten räjähti.
 Juhan pyörästä räjähti rengas.
 Onneksi meni rikki kaupan kohdalla.

Onneksi Juha pysyi pystyssä ja huoltoauto tuli pienen odottelun jälkeen ja kauppakin oli onneksi kohdalla. Oli aikaa ottaa kuvia ja levätä ja tankata kuskeja.
 Olihan sitten huoltoauton mekaanikoillakin jotakin tekemistä.

Muu ryhmä meni menojaan, tavoitimme ne sitten paljon myöhemmin. Ryhmällemme on vielä jonkin verran opettelemista ryhmä ajosta. Huoltoauton mekaanikko laittoi uuden sisuskumin ja matka jatkui parin pysähdyksen taktiikalla hotellille joka löytyi tänään helposti.
 Tytöt parturoivat moottoritien keskikaistan kukkia.
 Juhlat.
 Olki"paali".
Härillä täällä tehdään vielä töitä.

Bondgaya on tunnettu ja turistirikas maailmanperintökohde, löytyyhän täältä se puu jonka alla Budha koki valaistuksen, pitihän meidänkin sitä puuta käydä ihmettelemässä. Kuvaa siitä ei saatu, kun se on niin pyhä, ettei kännykkää saa viedä alueelle ja kameraa ei ole matkassa.
Olisko tuolin tekijältä mennyt mitoitus vähän yli... 
Tänään tämmönen kypäräkalja, alkoholiton, maistui simalta.

Tänään vajaa 300 km vaihtelevia teitä ja tietyömaita kierrellessä, helteessä ollaan edelleen +47c.

1 kommentti:

  1. Eikun sää Kimmo et oo vielä kasvana aikuiseks ;) Kiva olla matkassa täältä lumen keskeltä, ei pukkaa viel hikkee... t jukkataavetti

    VastaaPoista