3.7.2019

Päivä 1

Aamusta ei ole kiire mihinkään lähtö vasta klo 10 + joten käymme tutustumassa vanhaan kaupunkiin aamupalan jälkeen. 

Tien päälle hyvässä aurinkoisessa kelissä noin tunnin päästä sade vehkeet päälle ja matka jatkuu kosteissa merkeissä aina rajalle asti, mutta sitä ennen risteys merkkaamatta ja minä menin suoraan rajalle tulliin eikä ketään löytynyt, soittaamaan Mariolle. Hän varttuu risteyksessä josta piti kääntyä ilmoittautumaan tulliin ?? Ilmoittaudun tulliin, muut varttui kulman takana ja sitten kohti tullia 

Tulliin suoraan jonon ohi, olihan meille varattu aika. Viron tulli ok, mutta venäjän tulli sanoi ettei saa tullattua koska 3 pyörää samalla omistajalla eli vuokraamon nimissä. Iso päällikkö paikalle pitkä neuvottelu, näin on nyt, kaksi viikkoa sitten onnistui nyt ei oonnistu, tässä välissä olin jo suorittanut pitkän paperi protokollan ja kirjautunut venäjälle. 

Ei auta muutakuin tullata minut ulos venäjältä ja takaisin Eestiin. Tulipahan käytyä venäjällä ainakin 20 m matka. Ainakin passissa on leimat.


 Iltapalalla, tai päivän ainoalla ruolla, minä ja Rossa.

Rossa, ainoa kuva tässä sateessa.
 
Hotellille saunaan ja iltapalalle. Aamulla uusi yritys uusilla papereilla. 

Matkanjohtaja kävi hakemassa uudet paperit pyörille Tallinnasta, katsotaan miten aamulla onnistuu. Illalla pieni keskustelu äänestys matkavauhdista ym 
Kypäräkalja, saunakalja tai muuten vaan kalja.
 
Matkassa mukana 1x Norjalainen 1x Suomalainen ( minä ) 2xirlantilainen 1xenglantilainen ja matkanjohtajana Virolainen joten aika kansainvälistä sakkia on matkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti