23.11.2019

Päivä 12

Viileään aamuun, meikein kaikki päälle mitä löytyy, tällaistako tämä ilmaston muutos on? Etelässä kylmempää kuin mies muistiin sanovat paikalliset. Garmin töihin ja heti huti, olisko lukijassa vikaa vai Garminissa kylmä käynnistys ongelmia ? Mutkaisia metsäteitä kohti Thessalonikia kahden tulli pysähdyksen taktiikalla, helppoa tuo maasta toiseen siirtyminen. Ennen hotellia pieni keskustelu Garminin kanssa kun ohjaa kiellettyyn ajosuuntaan ja sitten korttelin kierron jälkeen kävelytielle, mutta kun se hotelli on oikeasti kävelytien varressa ja tietenkin ilman kylttiä tai mainosta, etsi siinä sitä sitten muuta kuin kyselemällä, löytyihän se mopollekin löytyi koti pienen neuvottelun jälkeen respan tätien kanssa käytyäni.
 Hieno hotelli mutta näkymä ikkunasta voisi olla parempi.
Tällainen näkymä hotellin ikkunasta, palanut talo.

Elämä alkoi yhmyilemään kun respan täti lupasi hotellin ravintolasta 20 % alennuksen kaikesta, myös juomasta. Pitihan se testata, olutta ja paikallista anisviinaa (ouzo).

Kylille kävelemään ja ihmettelemään mihin ne meidän kaikki rahat ovat menneet...




Eilöytynyt kakkukauppaa mistä olisi saanut synttärikakun, mutta onneksi hotellin täti pelasti asian ja vitiin mennä hyvillä mielillä nukkumaan.
Peace of cake.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti