9.9.2019

Pyörän paluupäivä

Nopein helpoin tapa päästä Pietariin on juna, vaikka lipun tilaaminen ei sitten ollutkaan netissä se helpoin, ainakaan minulle. Tilasin sen puhelimella, sain setän puhelimeen pitkän jonotuksen jälkeen, sitten se oli pala kakkua.
Allegrolla Pietariin.


Kouvolasta kyytiin ja nopea passin tarkistus Suomen viranomaisilta ja sama Venäjän puolella, selvät ohjeet tuli kaiuttimista aina ennenkuin mitään tapahtui monella eri kielellä. Pyörät piti olla jo torstaina haettavissa, siirtyi perjantai puoleksi päiväksi, joten ehdin junalla mainiosti. Mario antoi ohjeet miten menen metrolla heidän hotellille johon olikin helppo mennä hyvillä ohjeilla. Mutta pyörä tulevat vasta klo 15, eikun kylään tutustumaan taas mennään metrolla, on se kätevä vehje se metro kylillä liikkumiseen.
Metrossa.
Aika syvällä kulkee metro.
 
Nevskiprospektille, metrolla matka taittuu nopeasti eikä maksa kuin alle 50 senttiä matka oli se sitten kuinka pitkä vain, halpaa kuin saippua.
Nevskiprospekia.

Tästä ammuttiin vallankumouksen aloituslaukaukset.

Nähtävyydet nähty tai ainakin joitain, syömään ja nyt ne pyörät tulee vasta klo 16, no tämähän on venäjä ..


Menimme huolitsijan luokse, ei näkynyt pyöriä, soitto, tulevat 15 minuutin päästä, odotellaan, uusi soitto, tulee 15 minuutin päästä, tulihan se kontti vihdoin n tunnin odotuksen jälkeen.
 Siellä se on.
 Ihan omasta päästä ovat telineet tehneet.
Hyvin pakattuna.
 
Pyörät ulos ja pakataan ne pakuun ja peräkärriin, minun pyörä ei suostu lähtemään käyntiin, mikä on ? Mariolla onneksi bensaa kanisterissa, olivat tyhjentäneet tankin, tankkiin bensaa ja uusi yritys, jo lähti. Huoltoaseman kautta kohti kotia minä Vaalimaan kautta ja Mario Tarton kautta, perillä mökillä yöllä ja Mario kotona Tallinnassa klo 03.30, oli hieno reissu lähtisin uudestaan mutta en Mongolian kautta.
Perillä ansaitulla oluella.
Mopo kotona taas.
 
Vaatteet oli menneet homeeseen matkalla, kun olivat käärineet koko paketin elmukelmuun, en ottanut ajovaatteita mukaan vaan jätin ne pyörään. No pesukone on keksitty ja jo matkalla satoi niin että pahimmat lähti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti