8.5.2021

Päivä 2

Aamulla herättiin ennen kellon soittoa, eilen herättiin kellon soittoon olsi varmaa km. nukuttu pitkäksi ja myöhäsytty kaupunki kävelystä, PeterPan mitt kävelylle km loputa käveltiin noim 8 km.

Aamupalalle yritettiin 7.30 mutta ei onnistunutk avataan 8.00 no lähtö on 8.30. Pyörälyvarusteet päällle valmiiksi ruokailuun ja kiireesti kyytiin kohti vuokraamoa. Mentiin Tbilisin läpi joten matka kesti puoli tuntia mäkiä ylös alas.

Sielä ne ovat odottaneet jp vuoden kuskeja (korona) aivan uudet Suzukit.

 

Lähtötohinaa.

Pyörien jako, papereihin nimikirjoitus, sitten koronatesit, ensimmäinen tikku suuhun, toinen tikku ensi toiseen sieraimeen ja sitten sama tikku toiseen sieraimeen Ei niin syvälle kuin kotimaassa. 

Pyöristä takuu maksu ja pieni varoitus paikallisoppaalta mitä pitää varoa, eli muut autot, lehmät, koirat, siat ja pari muuta asiaa. Eikun taas Tbilisin läpi aamuruuhkassa.

 

Vakava ilme.

 

Tämmöiseltä firmalta pyörät.

            

Vai lähtiskö sittenkin tällä?

Tikkutestitäto kysyi viimeiseksi, mille päivälle hän kirjaa testin, se kun pitää ottaa 3 päivää maahantulon jälkeen, ei ihan tullut täytteen, joten ... näin täällä.

Pitkän ja kuuman Tbilisin ajon jäkeen "kioskilla" vettä ja leipää ja limua hakemassa.

 

Juuri leivottua leipää tauolla.


 Kahvitauon kylällä lehmät lähteneet kylille.

 Pitäähän se muutma rukous matkalla suorittaa että matka menisi hyvin. Kirkko muurien sisällä.

 Jos mä näen lunta sen on pakko olla unta. C tietää mistä kuva on.

 Tässäkään maassa ei saa tankata itse, hyvä niin tulee työllistettyä ihmisiä.

 

 

Georgian villihevosia vapaana vaeltamassa.

 

 

 Päivän päätteeksi kirkon kautta joka yllätykseksi oli taas rakennettu jonkunlaisen nyppylän päälle siellä muutaman mutkan ja kykien läpi yöpymispaikkaan. Tänään 228 km pääasiassa vanhaa Venäläist soratietä pitkin joka oli aivan hyvää asfalttitietä. Tänäänkin iltaruoka hotellilla koronan rajoitusten takia, ulkonaliikkumiskielto kl 21-05. Lauantaina ja sunnuntaina ravintolat ei saa olla auki joten eväillä mennää pari päivää.

 Otin vain yhden kypäräkaljan...

 

 Lehmät lähteneet aamull  lenkille , ei huonot näkymät hotellin ympärillä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti