12.5.2021

Päivä 6

Aamu alkoi aurinkoisena mutta viileänä +3c onneksi keli lämpeni iltaa kohti. Ensimmäinen pysähdys tankille, täällä ei saa tankata itse ja tankkaajat ei osaa tankata pyöriä kun eivät ole ikinä edes nähneet sellaisia, joten pienen hämmästelyn ja neuvomisen jälkeen saimme tankit täyteen, seuraavaksi koti viiniä maistelemaan paikalliseen ”tehtaaseen”.


Siellä se käy maan alla, luukun päällä muovi ja sen päällä savea.

Hyvää kotitekoista viiniä, harmi että oltiin pyörillä liikkeellä, uskalsi maistaa vain yhden. Matka jatkui taas mutkaista nopeaa tieta.


Ja eiun taas syömään paikallisia herkkuja, tällä reissulla ei pääse laihtumaan joka paikassa pöydät notkuu herkkuja.

Päivän ruokapaikka.

Matka jatkui mutkaisia asfalttiteidtä kohti "vuoren" hiekkaista ylitysreittiä mutta sielläkin oli vuori tullut alas tielle ja se oli sujettu lukolla, eikä laskeneet meitä pyynnöistämme huolimatta toteamaan tilannetta.

On se sujettu ja lukossa.

Sillä välin loppupään kuski oli ajanut sika kolarin, kaikki tulimme nopeasti takaisin ja molemmat kyytiläiset hengissä, mutta ruhjeilla, pyörä naarmuilla kyytiläinen vähän satuttanut itseään, mutta tästä selvittiin mustelmilla ja naarmuilla, onneksi, sika pakeni kolari paikalta !! Sika Tuli pihalta yllättäen eteen ei ehtinyt kuski tehdä mitään asian eteen, loppumatka mentiin sitten tosi varovasti Lehmiä tien varret täynnä, koirat yrittävät saada pyöriä kiinni tai purra kuskia.

Siinä ehkä syyllinen.

Saatiinhan me poliisit paikalle, vaikka sika oli se syyllinen.

Oikein kahdella autolla tulleet.

Jäi vielä aikaa ennenkuin tuli ulkonaliikkumiskielto, käytiin Mustanmeren rannalla.



Poliisit tekivät 5 h paperitöitä kolarista, puhalluttivat kuskin, kun näytti kypäräkaljan jälkeen jotain, poliisi puhalsi 0 , vakuutusyhtiötä varten papereissa lukee että pyörä kaadettu hotellin parkkiluolasn mentäessä !! Allekirjoitukset papereihin jotka luettiin tulkin kanssa, poliisit olivat koko ajan ystävällisiä ja auttavaisia, eikä tarvinnut käyttää rahaa, hyvät matkanjohtajien suhteet auttoivat, kävi pari heidän tuttua puhumassa puolestamme Tänään 295 km aurinkoisessa Georgiassa vuoria ylös alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti