31.5.2018

Päivä 42


Aamulla runsaalle laivan seisovan pöydän aamiaiselle, siis pala kuivaa leipää keitetty kananmuna hilloa voi ja hunajarasia, pieni sellainen, ehkä teetä jos on lasi, ei ollut.
Linnanmäki, tosi kaukana, aukeaa 1.6..

Laivassa tarjoiltiin aamupala, päivällinen ja illallinen joka päivä samaa.
Komentosilta vuodelta 2005

Kauppa oli rekkamiesten pimeä myymälä jossa hinnat olivat tarjonta/kysynnän mukaan, eli maksoit mitä pyydettiin, jos tarvit jotain, vodkaa, mehua, tupakkaa, makkaraa, paikallista lihaa yms tarpeellista oli tarjolla ja kauppa kävi.
Öljynporauslauttoja näkyvissä.


Laivalta ei päässyt ulos ennen kuin laivalle oli saapunut Azerbaidžanin delegaatio tarkistamaan paperit ja passit, tässä kesti 2 h, siitä kun laiva oli jo ollut laiturissa kiinni, pyörät olivat autokannella lukkojen takana.
Varttumassa että päästäisi edes satamaan tekemään pyörien papereita.
 
Tulliin kävellen 500 m pyörien papereiden kirjaus, kävellen takaisin laivaan, nyt päästiin jo lastauslipan kautta sisään, tulliin pyörien kanssa, tulli tarkasti pyörien laukut yms, tulliin kirjaamaan pyörä Azerbaidžaniin, tervetuloa Azerbaidzaniin. Tässä meni 3 h
Paitsi yhdellä viisumi anottu ensi kuuksi, uuden anominen joka sitten kesti hetken.

Suomipojat noudattaa pysähtymiskieltoa.

Rahdin maksuun pyörällä, kuitin hakuun ja seuraava rasti moottoripyörällä kuitin näyttöön ja viimein maahan, tähän kaikkeen meni siitä kun laiva laiturissa ja me päästiin maihin 5 h. Huh huh…
 
Hotellilla ajoissa. Tänään 70 km.

Bakun vanhan kaupungin sisääntulo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti