5.6.2018

päivä 47


Aamupalalta lyhyt matka rajalle. Georgian tulli toimi hyvin, jopa erinomaisesti, ei auottu laukkuja, pyörän paperit ja passi, sitten Turkin tulliin, ensin vakuutuksen ostoon joka oli hiiidas toimenpide, jopa osa porukasta jolla oli ns green card joutui ostamaan vakuutuksen kun kortti oli käsin täytetty, ei käy.

Georgian tulliasema.
Vielä vähän Georgiaa.

No green card ei kyllä ollut voimassa kellään, kun sitä useista eri vakuutusyhtiöistä haettuna lupauksista huolimatta ei saatu. Pyörät ostettu EU n ulkopuolelta ette saa vakuutusta, vaikka osa oli saanut green cardin ja laskun, myös maksanut sen. Tässä sitten kului aikaa muutama tunti.
Näin meidät toivotettiin tervetulleiksi.

Onneksi kelloa käännettiin tunti taaksepäin, nyt ollaan Suomen kanssa samassa ajassa. Turkin puoli kului hyvää moottoritietä ajaessa, kaasukahvan puolella meri ja kytkin kahvan puolella jonkin näköinen rinne jotka olivat täynnä korkeita kerrostaloja vieri vieressä ja koko matkan ajan.

Turkin rantaa riitti koko päivän ja huomenna ja ylihuomenna...
Turkin "peltipoliisi"




Tänään 380 km ajoissa hotellille ja kylille etsimään kypäräkaljaa joka osoittautuikin sitten vähän vaikeammaksi rastiksi, mutta onnistuihan se muutaman kerran apua kysellen.


Tällainen Kawasaki rantabulevardilla.


Puukuorma asiallisesti lastattu?
 
Rantabulevardi täynnä ravintoloita, joista sai vain kahvia, ei edes Irish cofeeta
Löytyihän se, vaikka koville otti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti