14.6.2018

päivä 56


Illalla alkoi sade joka hellitti ennen nukkumaan menoa, kattoikkuna auki ja unille. Yöllä heräsin ropinaan sade oli alkanut uudestaan, ropina johtui kun vettä tuli kattoikkunasta kassiini, ikkuna kiinni ja uudestaan unille.

Täältä asti haikara tuo lapset.

Aamulla satoi edelleen sadevehkeet päälle ja kohti 30 km päässä odottavaa rajaa. Tankkauksen aikana sade hellitti ja kuivaa oli aina rajalle asti. Tullisetät olivat hyvällä päällä passi, pyörän paperit, siinä välissä kävi huumekoira ( spanieli ) pyörät haistelemassa ja eikun tervetuloa Ukrainaan.

Sade alkoi jonkin matkan päästä rajan jälkeen ja ei sitten loppunut koko päivänä. Poliisit pysäyttivät jossain matkalla meidät ja tuli sellainen epämääräinen komento, mitä emme ymmärtäneet, hidastimme tien sivuun ja kun kunnon kehotusta pysäytyksestä ei tullut jatkoimme matkaa , pitkän ajan päästä poliisiauto tuli vilkut päällä peräämme ja ohitti kaikki Pysäyttäen koko letkan.
Poliisipysäytys

Olimme ajaneet valkoisen viivan yli ym ym emme olleet pysähtyneet kun käskettiin jne. Pitkän neuvottelun jälkeen sami autoon ja kaksi mahdollisuutta, sakko tai .. valitsimme sakkoa kaikille. Pyörän paperit ja passi, annoin ajokortin, kelpasi. Poliisit ”kirjoittelivat” pyörien rekisterinrot ja henkilötiedot tai sitten ei ylös ja uhkasivat että rajalla saadaan sakot n 3€ / nokka Pitivät meille puhuttelun, -tiedättekö että olette rikkoneet Ukrainan lakia ja teidät on kirjattu järjestelmään .... ym vakavaa Saas nähdä pitääkö paikkansa, rajalla nähdään miten on sakon kanssa.
Komeat on maisemat, sataa...

Tänään 330 km sateessa, hotellin löytäminen livlissä mihin saatiin koko porukka majoittumaan pariksi yöksi olikin sitten vähän haastavampi juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti