6.6.2018

Päivä 48


Oudon aamupalan (ei mehua, munakkaan tulo kesti 45 min ym) jälkeen koneet kävi 15 min ennen normi lähtöaikaa.

Aamun näkymä hotellin aamiaiselta, oudolta sellaiselta...
Hieno hotelli, kullatut hanat ja kaikki.

Noin 20 km jälkeen poliisit pysäyttivät meidät, kun yhteistä kieltä ei tuntunut löytyvän pääsimme jatkamaan matkaa tylsää moottoritietä.

Seuraavaksi tankkaus ja jäätelötauko ja matka jatkuu, kunnes matkanjohtaja ja osa ryhmästä pysähtyy tien oikeaan laitaan, Tiina jostain syystä pysäyttää pyörän äkkiä ohituskaistalle ja takaa tuleva ei pysty pysäyttämään autoaan vaan törmää pyörän vasempaan kulmaan väistäessään ja ajautuu nurmialueelle keskikaistalle, Tiina ja pyörä sinkoutuvat törmäyksestä tangentin suuntaan, pyörän osuessa tolppaan ja Tiina onneksi ohi tolpan nurmialueelle.
Pyörä sai osansa, Tiina onneksi ehjänä.

Sattui se autoonkin.
Onneksi Tiina meni tolppien ohi.

Pyörä on todella rikki, Tiinaa suojeli panssari ja pehmoinen nurmialue. Onneksi Tiinalle ei sattunut mitään, hänet vietiin varmuuden vuoksi kumminkin sairaalaan. Pyörää yritetään vielä korjata, mutta saas nähdä kuinka käy, pystyykö sillä jatkamaan matkaa.
Löytyihän tänäänkin hiekkapätkä.

Loppu ryhmästä jatkoi matkaa mutkaisia maalaisteitä myöten kohti päivän hotellia. Ennen ruokailua minun pyörä ei sitten suostunut enää starttaamaan, rele vaan naksui, vikaa etsimään ja vika on että starttirele ei toimi. Jotenkin naputtelemalla saatiin rele välillä toimimaan ja pyörä käyntiin.
Kyllä on rannat rakennettu täyteen.
Siistiä rantarakennelmaa.

Rantateitä myöten mielenkiintoisissa maisemissa parin murheen murtamina tänään 420 km hotellille reilusti ennen pimeää.
 
Kyllä maisemat ja keli meitä helli.

Saunaan ja uimaan altaisiin ja mereen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti