10.6.2018

Päivä 52


Koneet kävi 07.30 Istanbulista ulos ajo oli sunnuntaista johtuen helppo ja sitten moottoritie oli kuuma 30 km ennen rajaa alkoi kaksi kaistainen mutkatie jota myöten sai ajaa Royalilla niin kovaa kuin nuppi kesti.

Raja muodollisuudet olivat läpi ajo Jutta, pelkkä passin näyttö riitti, mutta minulta puutui se kuuluisa vihreä kortti, mikä muilla oli (ei voimassa) mutta kumminkin kelpasi. Sitä siis ohjeistettuna ostamaan, tyttö puhui vain ulkomaata, ei englantia ja siinähän sitten soppa oli kun rekisteriotteessa intialainen nimi ja minulla Suomen passissa eri nimi, sai vääntää rautalangasta että olen ostanut sen intialaiselta pensseli setältä, näytin ostokuitit, ajoluvat ym. paperit ja että saan ajaa hänen pyörällä, nyt olen sitten kotoisin Chennaista, rekisterinro meni jotenkin sinnepäin ja muutkin tiedot on? mutta sain ns. vihreän kortin joka voimassa 31 vrk, myös Suomessa.
Vihreää on ja pelloilla vilja valmista.

Matka jatkui mutkaista hyväkuntoista tietä hotellille, sai taas ajaa niin paljon kuin korvienväli ja royali antoi myöten.
Hotellin ikkunasta näkymä, laatutyötä tämäkin talo.
  

Tämmöisiä liikenteessä.

Tänään 460 km, ollaan Bulgariassa, Shumenissa, joka ei ole mistään tuttu turisteille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti