21.3.2019

Päivä 5

Aamulla heräsi kukonlauluun, kun nukuin airbrn talon kattoterassilla, onneksi heräsin , kun oli alkanut sataa, ettei käy samoin kuin edellisenä iltana, patja ja peitto kastuivat. Onneksi kuivuivat päivän aikana.

Patja kainaloon ja alakertaan nukkumaan hetkeksi. Kamat mopnpäälle ja lähikuppilaan aamupalalle. Aamusta leveää asfalttitietä josta lähdimme pienemmälle mutkaiselle asfalttitielle joka muuttui hiekka/kivikko tieksi, joka oli paikoitellen liukas.

Nakkikioski

 Mutkaa riittää
Ja  riitti koko päiväksi



Hetelmäkauppias, mutta mikä hedelmä???
 
Välillä tuli vettä kuin saavista, puimme sadevaatteet ja matka jatkui vähän matkan päässä alkoi paistaa aurinko. Matkan varrella poliisi suoritti meille pienen pysähdyksen kysellen mistä tullaan ym ei mitään extraa, ei papereita, passia ym 
Poliisi on ystävä
Poliisi on kaikkien ystävä.

Matka jatkui samanlaista hiekka/kivi teitä 20 km, jonka jälkeen löytyi aivan uusi asfalttitie , joka osoittautui sekin liukkaaksi. Onneksi keli parani ja tie kuivui ainakin hetkeksi, kunnes alkoi uusi sade. 
Sataa, sataa,aina sataa...
Ehdittiin sateen edeltä syömään kuivin jaloin, syömisen aikana vettä tuli taas kuin saavista, onneksi loppui kun jatkoimme matkaa.
 Välillä oli tällaista

Tänäänkin tie oli sen tuhannella mutkalla. Saimme ajaa kuivi jaloin melkei perille asti kunnes alkoi taas sade joka loppui juuri ennen hotellia. Tänään oli kunnon sadevaate sulkeiset.

Maailman suurin mukulakivitori
Ei ole turvaton maa, muuten vaan on monta henkivartijaa mukana rahan nostossa...
 
Hotellille hieman ennen pimeää.
 Tämmöisiä huoneita, siistejä, isoja tosi hyvä hotelli
 Blogin kirjoitusta, http://www.mikamikamaa.fi
 Hotelli

 Aamupalalla
Iltapalalla, katukeittiössä syömässä.
 
Tänään 300 km vaihtelevissa keleissä, sadetta, aurinkoa, hellettä, kylmää vuorilla, vain lumi puuttui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti