24.3.2019

Päivä 8

Koneet piti käydä klo 08 tai olisi käynyt, pyörät oli pakattu jo, mutta hotelli vaati kaikkia ilmoittautumaan uudestaan respaan, sitten ei tarvinnutkaan, mutta ennenkuin puomi sukeni piti jannen käydä respassa, hänen käveltyä jonkun matkaa parkkipaikalta ei pitänytkään käydä respassa, no lähtö myöhästy puoli tuntia.
 Aamuruuhkassa

Eikun tienpäälle muiden sekaan bogotassa arvellaan oleva 10.000.000 asukasta ja sen huomasi aamuliikenteessä lauantai aamunakin, tuuheaa oli. Pari tuntia siinä men jurrutellessa toisten seassa, hiki tuli. Välillä oli niin kova sumu ettei meinannut nähdä eteensä, mutta siitäkin selvittiin. Vihdoin tie aukesi ja sa päästellä niin kovaa kuin mopo meni tai korvien väli kesti.
Poliisi on ystävä

Poliisit pysäyttivät meidät, ei yli nopeuden vuoksi vaan passien näyttö riitti, kaikki kaksipyöräiset pysäytettiin.
 TATACOA Desert

Autiomaata
Kaktusmetsä
Matkanjohtaja opettelee lentämään
Kaksi piikkikästä
Tarttui mukaan

Hienolta asfalttitieltä lähdimme hiekkateille kohti TATACOA autiomaata, matkalla jouduimme/saimme ylittää joen ” veneellä ” , mopot kyydissä, kukaan ei uinut.
Näin se lähtee
Näin se menee
Eka perille uimatta

Rannalle tuolssa
Ja sitten siltaa pitkin...

Matka jatkui pölyistä tietä kohti kuivuutta ja kuumuutta , jota riitti parikymmentä kilometriä. Loppupätkälle löytyi kunnon asfaltti pätkä joka ajettiin taas tosissaan. Hotelli löydettiin juuri ennen pimeää, pienen etsimisen jälkeen.

Tänään 333 km hyviä teitä, oli monipuolinen päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti