25.3.2019

Päivä 9

Koneet käy klo 09, matka jatkuu nopeata asfalttitietä aina ensimmäiseen oikotiehen asti, joka osoittautui vähän matkaa ajettuamme olevan suljettu, viranomaiset kertoi näin.
Ensimmäinen umpikuja
Hyvältä näyttää tie
 Poliisi on ystävä
 Janne kör
 Peter kör



 Tie oli taas miljoonalla mutkalla

Takaisin isolle tielle ja sitten sille illalla suunnitellulle pienelle asfaltti mutkatielle joka tänäänkin oli sen miljoonalla mutkalla varustettu. Poliisit välillä kyselivät kuulumisia ja varoittivat vastaantulevista pyöräilijöistä ja kehoittivat meitä ajamaan hiljaa. Ja mehän tietenkin toteltiin.
Ravintola väsy kissa
Meidän päiväruokala

Päivällispaikka löytyi helposti, tosi pieni mutta edullinen ja halpa sellainen, matka jatkui vaihtelevasti asfaltti-,hiekka-, asvalttitie, mutta hienoissa maisemissa mentiin koko ajan.


Monella mutkalla asfaltti tiet
 Heppoja tiellä
 Naavaa puissa???



 Välillä oli pätkä hiekkatietäkin


Peter kör
 Jari
 Ari

 Janne



Pojat kahvilla
 Tämmönen tuli vastaan
Mahtavat maisemat.

Sade alkoi kuten aina kolumbiassa iltapäivällä ja kohtasimme pienen road block:in vastaan tuli tie sortuma, jonka ylitimme Peterin johdolla hienosti ennen suurempaa sortumaa, ainoastaan minä menin loppumetreillä nurin löysään rinteestä vauluneeseen savivelliin, onneksi ei sattunut mitään eikä rinne tullut kenenkään niskaan olimme onnellisesti toisella puolella sortunutta rinnettä kaikki. Hieman savisena, mutta ehjänä.
Tie poikka, mutta siitäkin selvittiin.
 Tästä sitä vaan mentiin yli

Näin siitä pääsee



Matka jatkuu hyvää asfalttitietä hotelille asti , ennen pimeää perillä. Saviset vaatteet pesuun ja ukot myös, illalliselle ja nukkumaan.
Päivän päätteeksi

Meidän tän yön koti.


Tänään 282 km mutkaisia hienoja maisemareittejä 5* hotellille.
 Että näin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti